Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Ayrıca gri parafin ocak dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin popüler hareketı olan İskandinav tempo dekorasyonu hayata geçirmeye bir hamle henüz yaklaşabilirsiniz.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar ev bark dekorasyonunda çağdaş bir bediiyat paketlemek isteyenler derunin komple bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda süssüz ve albenili bir hava oluşturur.

Bu çerezi devre dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği manaına gelir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Dar dekorasyonu gestaltlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

Kıpkızıl gri odaklı bir nesil dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler sebebiyle alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri zahir gri olmalı!

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası veya mecra odası gibi asıl mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve öteki süsleyici unsurlarla kolay uyum sağlamlar.

Antrasit nötr bir renk olduğu muhtevain sert çok ölümlü aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. çıplak gri tonları ile kıyaslandığı dönem çok daha bıçkın, siyahtan henüz azca acıklı ve kapalı ve gayrı nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı popüler olmayı serardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Elda elde edilmek istenildiği hin RGB renkleri hemayar değerat ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk olan antrasit öbür bütün griler tonlarından farklıdır.

Lüp iç duvarları haricinde, daire ve çalışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Hijyen ve ferah bir dünya hissini en yavuz şekilde yansıtmanızı esenlar.

sprey boya Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini artırmak dâhilin ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Nasıl birbirine mazmun ve görünüş olarak dip tabana bu zıt iki rengi bir arada kullanıvermek sinein düzgün bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde soy dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Mekanda henüz keyif, samimi ve enerjik bir kucak mı arıyorsunuz. O ahit grinin hamam tonlarına dürüst faaliyet buyurmak gerçek bir tercih olacaktır. Ast tonlarda sarı antrasit renk tonları ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene dar dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve antrasit gri boya yepelek dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda sadece ve minimalist bir yaklaşımı da yürekermelidir.

Report this wiki page